Özgün Resim Sergisi Açılıyor

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları bünyesi içinde Resim Bölümü tarafından özgün resim ağırlıklı resim sergisi açılıyor.

Meslek Edindirme Kursu bünyesi içinde Resim Bölümü Öğretmeni Aykut Tokaçoğlu ve öğrencilerinin bir yıllık çalışma sonunda oluşturdukları eserleri Düzce Belediyesi Sergi Salonu´nda halkın beğenisine sunulacak. Sergide, 17 kursiyerin hazırladığı 43 özgün eser, 36 teknik çalışma ve öğretmen Aykut Tokaçoğlu´nun 4 çalışması yer alacak. Farklı teknikleri ve kişisel tasarımlarıyla Düzce´de ilk kez böyle bir sergi açılacağını ifade eden resim öğretmeni Aykut Tokaçoğlu ´ çalışmalarımızda özgün resimlere ağırlık verildi, ancak bunun yanı sıra sürrüalist, kolaj ve doku teknikleri çalışmalarını da gerçekleştirdik. Resim sanatını sevenlerin ilgisini çekeceğini umuyoruz´ dedi. 13 Haziran 2009 Cumartesi günü saat 14,00´de açılışı yapılacak olan sergi 3 gün boyunca açık kalacak. Sergi Düzce Belediyesi Salonu´nda saat 10,00-17,00 arası gezilebilecek.