Filyos Belediye Başkanından Ziyaret

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, proje paylaşımı ve proje geliştirilmesi amacıyla Düzce Belediyesi’ni ziyaret etti.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, proje paylaşımı ve proje geliştirilmesi amacıyla Düzce Belediyesi´ni ziyaret etti.

Filyos Belediye Başkanı Ömer ÜNAL beldeleri için geliştirdikleri projelerle ilgili görüşmeler yapmak üzere Belediyemiz Dış İlişkiler Müdürü K.Ogün Danış ve Dış İlişkiler Müdürlüğü personellerinden Ebru Batum ve Yeşim Bürgeç ile görüştü. Meclis üyesi Ayşe Tuğrul´un da hazır bulunduğu toplantı Dış İlişkiler Müdürü K.Ogün Danış tarafından sunulan ve belediyemizin çalışmalarını anlatan brifing ile başladı. Daha sonra Filyos Belediyesi´nin 3 temel sorunu ele alındı. Kanalizasyon sistemi, sahil Düzenleme Projesi ve Filyos Antik Kent Kazı çalışmaları için dış kaynaklı hibe, hibe-kredi veya kredi bulma koşulları hakkında bilgilendirilen Sn. ÜNAL konuyla ilgili teknik destek beklediklerini ifade etti.  Önümüzdeki dönem projelerde de işbirliği ve ortaklık kararlarının alındığı toplantıda ayrıca Filyos Belediyesi için geliştirilebilecek sosyal projeler hakkında da açıklamalarda bulunuldu.