Bayram Turan Çetin Anaokulu Etkinliği

Ağa mahallesindeki Bayram Turan Ana Okulu yıl sonu etkinliği düzenledi.

Ağa mahallesindeki Bayram Turan Ana Okulu yıl sonu etkinliği düzenledi. Okul bahçesinde yapılan etkinliği Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milli Eğitim İl Müdürü Yusuf Sezer de katıldılar. Törende ayrıca anaokulu öğrencilerin hazırladığı sergi de gezildi.

Okulların yıl sonu etkinlikleri devam ediyor.  Ağa mahallesinde bulunan Bayram Turan Çetin Anaokulu 2008-2009 eğitim ve öğretim yılını öğrenci gösterileri ve sergileri ile tamamladı. Okul bahçesinde yapılan etkinliklere Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile Milli Eğitim İl Müdürü Yusuf Sezer de katıldı. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram, okulların yıl sonu etkinliklerinin teşvik edilmesi gerektiğini belirtti ve ´ Bayram Turan Çetin Anakolumuzun başarılarını takdir ediyoruz. Öğrencilerin hazırladıkları el becerileri ile resimler de bunu gösteriyor zaten. Belediye olarak okullarımızın eksikliklerinin giderilmesi konusunda gereğinin yapılacağını da ifade etmek istiyorum´ dedi.