Resim Sergisi İlgi Gördü

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları bünyesi içinde Resim Bölümü tarafından özgün resim ağırlıklı resim sergisi 13 Haziran 2009 tarihinde açıldı.

Meslek Edindirme Kursu bünyesi içinde Resim Bölümü Öğretmeni Aykut Tokaçoğlu ve öğrencilerinin bir yıllık çalışma sonunda oluşturdukları eserleri Düzce Belediyesi Sergi Salonu´nda halkın beğenisine sunuldu.. Sergide, 17 kursiyerin hazırladığı 43 özgün eser, 36 teknik çalışma ve öğretmen Aykut Tokaçoğlu´nun 4 çalışması yer aldı. Farklı teknikleri ve kişisel tasarımlarıyla Düzce´de ilk kez böyle bir sergi açıldığını ifade eden resim öğretmeni Aykut Tokaçoğlu ´ çalışmalarımızda özgün resimlere ağırlık verildi, ancak bunun yanı sıra sürrealist, kolaj ve doku teknikleri çalışmalarını da gerçekleştirdik. Resim sanatını sevenlerin ilgisini çektiğimiz  ve sergiye ilgiden dolayı çok mutlu olduk´ dedi. 13 Haziran 2009 Cumartesi günü saat 14,00´de açılışı yapılan o sergi 3 gün boyunca açık kaldı. Sergideki eserleri tek tek inceleyen ve bilgi alan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, öğretmen Aykut Tokaçoğlu ile öğrencilerini kutladı.