Belediyeden Tekerlekli Sandalye

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından Ağa mahallesinde ikamet eden iki engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye verildi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram tekerlekli sandalye teslimi için Ağa mahallesinde iki engelli vatandaşı ziyaret etti. Felçli bir şekilde yaşamlarını sürdüren Aynur ve Seçil Demirkaynak isimli vatandaşlara tekerlekli sandalyeleri teslim eden Başkan İsmail Bayram, ´ Engelli vatandaşlarımızın özellikle tekerlekli sandalye talepleri bize geliyor. Bunları değerlendiriyoruz. İlimizde engelli vatandaşlarımız var. İmkanlar dahilinde bu vatandaşlarımıza destek veriyoruz´ dedi.