Elka Bayram dan Çocuk Yuvasına Ziyaret

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram Düzce Çocuk Yuvasını ziyaret ederek burada bulunan çocuklarla sohbet etti. Elka Bayram ziyaret sırasında çocuklara çeşitli hediyeler armağan etti.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Yetiştirme Yurdu´nun Gençlik Etkinliği´ne destek vermek üzere yurtta bulunan çocuklar ziyaret etti. Etkinlik çerçevesinde bir süre önce yurt çocukları için Düzce Kasrı´nda verilen yemeğe de katılan Elka Bayram, ´ Burada çocuklarla kısa süreli bir sohbetimiz olmuştu. Ancak çocuklarımızı bulundukları yurtta ziyaret etmek istedim. Onlarla yaşadıkları ortamda sohbet etmek için ziyareti gerçekleştirdim´ dedi. Yurtta bulunan çocuklara her hayırsever kişi ve kuruluşun yardımda bulunmasını gerektiğine değinen Bayram, ´Onların başta sevgi olmak üzere her türlü desteğe ihtiyaçları var´ dedi. Düzce Çocuk Yuvasını da ziyaret eden Elka Bayram ziyaret sırasında çocuklara çeşitli hediyeler verdi.