Kalıcı Konutlarda Yerinde İnceleme

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Kalıcı Konut mahallelerinde inceleme yaptı. Mahalle muhtarları ile de biraraya gelen Başkan Bayram, kalıcı konut mahallelerindeki sorunların önceliklerine göre çözümleneceğini belirtti.

Kalıcı konut mahallelerinde inceleme gezisi yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram sorunları yerinde değerlendi. Mahalle muhtarları ile de ortak bir toplantı yapan Bayram, bu bölgelerdeki nüfus yoğunluğunun dikkate alındığını ifade ederek, ´ Belediye hizmetlerimizi kalıcı konut mahallelerinde de aralıksız olarak gerektiği gibi sürdürüyoruz. İmkanlar dahilinde öncelikleri belirlemek kaydıyla sorunları çözümlemeye çalışıyoruz´ dedi. Toplantıda, Esentepe, Çamlıevler, Yeşiltepe, Bahçelievler ve Güzelbahçe mahalle muhtarları hazırladıkları sorun ve talep dosyalarını Başkan Bayram´a verdiler. Muhtarlar ayrıca tek tek söz alarak, çözümlenmesini bekledikleri sorunları dile getirdiler. Muhtarlar, ağırlıklı olarak alt yapı, durak, ulaşım, park ve bahçelere ilişkin taleplerini belirttiler.