Benim Babam Büyük Adam

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Babalar Günü nedeni ile açılan "Benim Babam Büyük Adam" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Belediye Başkanı İsmail BAYRAM´dan aldı.

32 okulun katıldığı yarışmanın birincisi "En Süper kahraman Benim Babam" isimli kompozisyonu ile İsmetpaşa İlköğretim Okulu 8/B sınıfından Melek Jale YILDIZ oldu. Yarışmada ikincilik ödülünü "Benim Babam Büyük Adam" isimli kompozisyonu ile Aziziye İlköğretim Okulu 7/B sınıfı öğrencisi Feride Beyza CENGİZ aldı. Yarışmanın üçüncüsü ise "Kalbimdeki Büyük Adam" isimli kompozisyonu ile 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencisi Banu BARLAS oldu. Ödül töreninden sonra dereceye giren öğrenciler ile okul müdürleri toplu halde ´Babalar Günü´ anısına fotoğraf çektirdiler.