HABERLER
01-01-2010 23:59

Başkan Belediyeler Birliği Seminerinde

Başkan Belediyeler Birliği Seminerinde

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği ile Antalya´da 20-24 Haziran 2009 tarihleri arasında düzenlenen ´Belediye Başkanları Bilgilendirme´ toplantısına katılıyor.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği ile Antalya´da 20-24 Haziran 2009 tarihleri arasında düzenlenen ´Belediye Başkanları Bilgilendirme´ toplantısına katılıyor. 3 gün sürecek olan toplantıya İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katılıyor. 

21 Haziran 2009 tarihinde başlayacak olan ve 3 gün sürecek 1. grup eğitim programı çerçevesinde; Belediyelerin Mali Yapısı ve Raporları; Reform Işığında Kent Yönetimi Vizyonu; Kentsel Dönüşüm ve Toplu Konut; Başkan-Meclis ve İhtisas Komisyonu İlişkileri; Kent Yönetiminde Planlama; Belediye Başkanlığı ve Etik İlkeler; İller Bankası Belediye İlişkileri; Kent Yönetiminde Katılım; Kent Yönetiminde Mali Yapı, Merkezi Gelirler, Yerel Gelirler; Alternatif Gelir Kaynakları; Belediyelerde Borç Yönetimi; Kent Yönetiminde İletişim; AB Fonlarından Yararlanma; Yerel Hizmetlere Özürlülerin Ulaşımı konularında sunumlar yapılacak. Kent Yönetiminden Beklentiler konulu bir de panel düzenlenecek. Programda, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mahalli İdareler Genel Müdürü Arcan Topaca, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, İller Bankası Genel Müdürü Hidayet Atasoy da birer konuşma yapacaklar.