Masa Tenisinde Hazırlık ve Boks

Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.

25-28 Haziran 2009 tarihleri arasında Kırklareli´nde yapılacak olan şampiyonaya  Belediye Gençlik ve Spor Kulübü adına; İsmail Hakkı VELİ´nin antrenörlüğünde Selin ŞAHİN, E. Buşra BAHAR, Elifsu ÖZDEMİR ve Eda KARTAL katılacak. Sporcular ferdi ve çiftler müsabakalarına katılacak. Bu arada, Türkiye boks federasyonu tarafından 16-21 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Küçük Minikler Ferdi Boks Şampiyonasında Belediye Gençlik ve Spor Kulübü de sporcu Uğur Kılıç ile yer aldı. Antrenör Kadir ÇENGEL ile çalışan sporcumuz Uğur KILIÇ orta hakem kararı ile maçı rakibine verdi.