Fabrikaya Taziye Ziyareti

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram bir süre önce bir işçinin hayatını kaybettiği İmteks fabrikasına taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın da bulundu.

Belediye Başkanı İsmail Bayram ve İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, bir süre önce İmteks fabrikasında sosyal tesis arkasında bulunan bölümde tamirat çalışması sırasında metan gazı patlaması olarak tahmin edilen kaza sonucu hayatını kaybeden Levent Cankurt için taziye ziyaretinde bulundular. Bayram ve Aydın fabrika Müdürü Adnan Noyan ile görüştükten sonra, fabrika üretim bölümünde çalışan işçilere başsağlığı temennisinde bulunarak geçmiş olsun dediler. Heyet daha sonra kazanın olduğu bölümde inceleme yaptı.