Cankurt Ailesine Başsağlığı

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın çalıştığı fabrikada kaza sonucu hayatını kaybeden Levent Cankurt´un ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundular.

Belediye Başkanı İsmail Bayram ve İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın önce hayatını kaybeden Levent Cankurt´un çalıştığı İmteks fabrikasına gittiler. Buradaki görüşmelerin ardından heyet Levent Cankurt´un ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundular. Belediye Başkanı İsmail Bayram, talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Levent Cankurt´un annesi, eşi, amcası ve kardeşleri ile bir süre görüşerek acılarını paylaştı.