HABERLER
01-01-2010 23:59

Asarsuyu Yatağında Temizlik Yapılıyor

Asarsuyu Yatağında Temizlik Yapılıyor

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinden geçen Asarsuyu Deresi içinde temizlik çalışmaları başlatıldı

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinden geçen Asarsuyu Deresi içinde temizlik çalışmaları başlatıldı. İş makineleri ile hafta boyunca sürecek olan çalışmada özellikle dere yatağı içindeki her türlü atıklar temizlenecek. Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar yaz programları içinde başlatılan çalışmaların belirli aralıklarla sürdürüleceğini açıkladı.

Düzce şehir merkezinden geçen Asarsuyu Dere yatağı içinde Selahattin Olcar ile Süleyman Kuyumcu köprüleri arasında bulunan yaklaşık 4 kilometrelik bölüm temizleme programına alındı. Belediye Fen İşleri ekip ve makineleri tarafından başlatılan çalışma hafta boyunca sürdürülecek. Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, Asarsuyu Deresi içinde yapılan çalışmanın yaz iş programı içinde bulunduğunu hatırlatarak, ´ Dere yataklarının temizliği belediyemizin yaz iş programı içinde yer almaktadır. Dere yatakları içinde her türlü atığı temizleyeceğiz. Ayrıca kıyı bantlarında da düzenleme yapmayı hedefliyoruz. Asarsuyu Deresi içinde de ilk etapta Olcar ve Kuyumcu köprüleri arasındaki yaklaşık 4 kilometrelik bir hattı ele aldık. Bu çalışmamızı belirli aralıklarla yapacağız" dedi.