Bakan Binali YILDIRIM Düzce Belediyesi nde

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Düzce ziyaretinde Belediye Başkanlığında Başkan İsmail Bayram´dan brifing aldı. Başkan İsmail Bayram, D-100´ün Düzce sınırları içinde özellikle kavşak projeleri konusunda Bakana bilgi verdi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım 3 Temmuz 2009 tarihindeki Düzce gezisinde yol incelemelerinde bulundu. Bakan Düzce gezisinde önce Düzce Valiliğini ziyaret etti. Ardından da Düzce Belediyesi´ne geldi. Başkan İsmail Bayram Bakan Binali Yıldırım´a Çoban Kavşağı, Kervan Kavşağı, Yeni Hal Kavşağı ile projeler konusunda bilgi verdi. Çoban Kavşağı için altgeçit projesinin hazır olduğunu belirten Başkan Bayram projenin uygulanması için Bakan´dan destek istedi. Yeni Hal Kavşağının Karayolları 4´üncü Bölge Müdürlüğü´nden onay projenin geldiğini ifade eden Başkan Bayram bu bölümde de imalatın bitirilmesi talebinde bulundu. Bakan Binali Yıldırım, D-100 ve kavşaklarla ilgili Düzce sınırları içindeki bölümlerin programa alınması konusunda talimat verdi. Bakan daha sonra yol incelemelerinde bulundu. Bakan Yıldırım´ın Düzce yol inlemesine, Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Prof. Dr. Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Bakanlık yetkilileri katıldılar. Bakan incelemelerin son bölümünde Gümüşova ilçesini de ziyaret etti. Bakan Binali Yıldırım, vatandaşların da yoğun talepleri üzerine bu bölümde de altgeçit yapılacağını söyledi.