HABERLER
01-01-2010 23:59

Açık Hava Sineması ve Çocuklar Yüzme Havuzunda

Açık Hava Sineması ve Çocuklar Yüzme Havuzunda

Düzce Belediyesi Düzce´de bir ilki gerçekleştirerek açık hava sinemasını halkın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Düzce Belediyesi Düzce`de bir ilki gerçekleştirerek açık hava sinemasını halkın hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Düzce´de açık hava sineması günleri programlandı.

Çalışmaları Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen açık hava sinemasında kentin birçok mahallesinde film gösterimleri yapılacak. 35mm projeksiyon makinesi ile makara filmlerin gösterileceği açık hava sinemasında yayınlanacak filmleri Düzce Belediyesi Meclis üyeleri arasında kurulan bir komisyon belirleyecek. 21´i yerli 37´si yabancı olan filmler arasından gösterilecek olanları seçmek üzere bir araya gelen komisyon çalışmalarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet binasında sürdürüyor.
YUVA ÇOCUKLARI YÜZME HAVUZUNA GÖTÜRÜLÜYOR
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nün organizasyonu ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Düzce Çocuk Yuvasında kalan 42 çocuk, Aqua Park´ta eğlenceli bir güne hazırlanıyor.  Tüm günlerini Aqua Park´ta geçirecek olan çocuklara Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM´ın eşi Elka BAYRAM´da eşlik edecek.  9 Temmuz 2009 Perşembe günü yapılacak etkinlikte yuva çocuklarının gönüllerince eğlenmeleri hedefleniyor.
DÜZCE MEHTERAN ALKIŞ ALDI
 Düzce Belediyesi Mehteran Ekibi Karadeniz Ereğli 16. Uluslar Arası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivalinde büyük alkış aldı. Kortej yürüyüşüne katılan 45 kişilik Mehteran Ekibi yerli ve yabancı grupların büyük ilgisi ile karşılaştı. Çiçekler ve alkışlar eşliğinde yürüyüşü tamamlayan Düzce Belediyesi Mehteran Ekibi Kortej Yürüyüşünde en fazla ilgi gören katılımcı oldu.