Otların Kesimi Aralıksız Devam Ediyor

Kalıcı konut bölgelerinde mahallelerde yeşil alanlardaki otların kesimi aralıksız olarak sürdürülüyor. Eş zamanlı çalışma için Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin sayısı artırıldı.

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kalıcı Konut bölgelerindeki park ve bahçeler ile yeşil alanlardaki otların kesilmesi ile alan düzenlemeleri yaz ayları boyunca aralıksız olarak devam edecek. Park ve Bahçeler Müdürü Nurullah Şahin, Kalıcı Konut bölgelerinde 468 bin metrekarelik alanın belediye sorumluluğunda bulunduğuna dikkat çekerek, ´ yeşil alanlardaki otların ve çimlerin biçilmesi eş zamanlı olarak yapılmak zorunda. Bu nedenle hem ekiplerimizin sayısını artırdık hem de ekiplerin çalışma alanlarını birbirlerine göre dönüşümlü olarak programlamaya başladık´ dedi.