Tenis Turnuvası Sona Erdi

Düzce Olimpik Tenis Kulübü tarafından 6-14 yaş arası düzenlenen tenis turnuvası sona erdi. Final karşılaşmalarının ardından dereceye giren sporculara kupaları verildi.

Düzce Olimpik Tenis Kulübü organizasyonu ile kapalı tenis kortunda final müsabakaları 9 Temmuz 2009 tarihinde yapıldı. 6-14 yaş arası tenisçilerin yarıştığı turnuvanın sonucunda dereceye girenlere kupaları verildi. Kupa törenine Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, Belediye Meclis Üyeleri Orhan Uçar, Sadık Buğra Toker, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kenan Ilgaz da katıldı. Final karşılaşmalarını çok sayıda davetli de izledi.