HABERLER
01-01-2010 23:59

Muhtarlara Bilgisayar

Muhtarlara Bilgisayar

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından mahalle muhtarlık bürolarına hizmetlerine katkı sağlamak amacıyla bilgisayar desteği sağlanıyor.

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından mahalle muhtarlık bürolarına hizmetlerine katkı sağlamak amacıyla bilgisayar desteği sağlanıyor. Başkanlık makamında yapılan törenle üç mahalle muhtarına bilgisayar seti verildi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Fatih, Beyciler ve Cumhuriyet Mahalle muhtarlarına bilgisayar armağan etti. Başkan Bayram, muhtarların büro hizmetlerinde kullanmaları için bilgisayar desteği sağlandığını belirtti. Düzce Belediye Başkanlığı tarafından tüm mahalle muhtarlarının bürolarına iş ve işlemler için bilgisayar katkısı verildiğini belirten Başkan Bayram, üç mahalle muhtarına bilgisayar teslimi sırasında yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi. " Mahalle muhtarlarımız ile sürekli istişare halindeyiz. Bugüne kadar da genel olarak iki kez ortak toplantı yaptık. Muhtarlarımızla hem sorunların tespitinde hem de sorunların çözümünde ortak hareket edilmesi yönünde işbirliği yapıyoruz. Bunun için de büro hizmetlerinde kullanılmak üzere muhtarlarımıza bilgisayar armağan ediyoruz. Fatih, Beyciler ve Cumhuriyet mahalle muhtarlarımıza da bilgisayarlarını teslim ettik´ dedi.