Gönül Köprüsü

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında, Uşak"dan ilimize gelen 150 öğrenci kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan veda gecesinde gönüllerince eğlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında, Uşak´dan ilimize gelen 150 öğrenci kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan veda gecesinde gönüllerince eğlendi.

Animasyon gösterileri, skeçler, çeşitli çocuk oyunları ve müzik gruplarının gösterilerinin yer aldığı gecede öğrencilere Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı. Veda gecesine ayrıca Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın misafiri olarak ilçe ve belde belediye başkanları da kaldı. 5 gün süre ile ilimizde kalan öğrenciler Düzce´den ayrılmadan önce memnuniyetlerini Başkan İsmail BAYRAM´a çiçek vererek ifade etti.