Atatürk ün Düzce ye Gelişi

Atatürk´ün Düzce´ye gelişinin 75´inci yıldönümü Anıtpark ve Selamlar Köyü´nde yapılan törenlerle kutlandı. Selamlar Köyü´ndeki törenlerde protokole günün anlamına yönelik ´ayran´ ikram edildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Düzce´ye gelişinin 75´inci yıldönümü nedeniyle Anıtpark´da düzenlene törenlere Düzce Vali Yardımdıcı Osman Demir, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başta olmak üzere Düzce protokolü katıldı. Törenlere daha sonra Atatürk´e ayran ikram edilen Selamlar Köyü´nde devam edildi. Buradaki törenlere de Düzce protokolünün yanı sıra Gümüşova Kaymakamı Fatih Akbulut, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu, Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin de katıldılar. Törenlerde Düzce mehter takımı gösteri yaptı.