Kent Konseyi Üyesi Muhtarlar Belli Oldu

Yeni dönem Düzce Kent Konseyi için konsey üyesi merkez mahalle muhtarları belli oldu. Kent Konseyi yönetmeliği gereği Düzce merkeze bağlı 48 muhtardan 20´si Kent Konseyi üyeli oldu.

6 Haziran 2009 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Kent Konseyi yönetmeliği gereği Düzce Belediye Başkanlığı tarafından Kent Konseyi üye seçimi için merkeze bağlı 48 mahalle muhtarına çağrı yapıldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın başkanlık ettiği toplantı sonucunda yeni dönem için muhtarlardan kent konseyi için üye seçimi yapıldı. 48 muhtardan yönetmeliğin belirlediği sayıya göre muhtarlar kendi aralarında yaptığı seçimle 20 kent konseyi üyesini belirledi. Buna göre belirlenen isimler şu şekilde; Ağa mahallesi Cemil Tanrıver, Bahçelievler Adnan Ünal, Beyciler Mustafa Sertçelik, Burhaniye Hasan Köse, Camikebir İhsan Gün, Cedidiye Cemalettin Yesirci, Cumhuriyet Osman Seyis,Çamköy İrfan Demirci, Çamlıevler Temel Bozkır, Çay Hüseyin Mali, Darıcı Mehmet Turgut, Demetevler Fedai Gönülşen, Esentepe Necati Çetinkaya, Güzelbahçe Haldun Ayla, Karaca Mahmut Yıldırım, KaraHacı Musa Hanife Gür, Nusrettin Emin Saylık, Şıralık Kemal Yıldırım, Yahyalar Veysel Gemicioğlu, Yeşiltepe Fahrettin Demirci.