Düzceli Dağcı Kırgızistan da

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen 2009 yılı yurt dışı yüksek irtifa tırmanışına Düzceli Dağcı Okan Barış Kap da katılıyor. Düzce Belediyesi´nin malzeme sponsorluğunu üstlendiği dağcı Kap 16 kişilik Milli Takım kafilesine seçildi.

2009 Yılı Dünya Yüksek İrtifa Tırmanışı Kırgızistan´ın Paek Lenin dağında gerçekleştiriliyor. 22 Temmuz-13 Ağustos 2009 tarihleri arasında yapılacak olan dağcılık etkinliğine Düzce´den Okan Barış Kap da katılıyor. 16 kişilik Milli Takım kafilesine katılacak olan Kap´ın malzeme sponsorluğunu da Düzce Belediyesi üstlendi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yüksek irtifa tırmanışında Kırgızistan´da bulunan  7134 metrelik Paek Lenin dağına çıkılacak.