Açık Hava Sinema Günleri Başlıyor

Düzce Belediyesi Düzceliyi Açık Hava Sineması ile buluşturuyor.

Düzce Belediyesi Düzceliyi Açık Hava Sineması ile buluşturuyor. 24 Temmuz 2 Ağustos tarihleri arasında şehrin farklı alanlarında hizmet verecek olan Açık Hava Sinemasında 6 farklı film yayınlanacak.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinlik çerçevesinde yayınlanacak olan filmler Düzce Belediyesi Meclis Üyeleri arasından seçilen komisyon tarafından belirlendi. Numan Tolga TAŞKIN´ın Başkanlığını yaptığı komisyonda İrfan DURSUN, A. Funda HİÇYILMAZ, Murat SAYDAM, Remzi CANPOLAT, Fatma CAN, İsa ŞENGÜLOĞLU, Nizamettin TOPALOĞLU ve Ömür KAYA yer aldı. Filmlerin gösterim tarihleri ve yerleri aşağıdaki şekilde belirlendi.
24 Temmuz Cuma Kalıcı Konutlar Anıtmeydan (6. Bölge)            YALANCI YALANCI
25 Temmuz Cumartesi Kalıcı Konutlar Anıtmeydan (6. Bölge)      DEVRİM ARABALARI
26 Temmuz Pazar Kalıcı Konutlar Anıt Meydan (6. Bölge)            WALL-E  ( animasyon)
27 Temmuz Pazartesi Kalıcı Konutlar Anıtmeydan (6. Bölge)        MİLYONER
28 Temmuz Salı Sancaklar Mahallesi                                         YALANCI YALANCI
29 Temmuz Çarşamba Karaca Mahallesi İrfan Öztürk İÖO Bahç.    GÜNEŞİ GÖRDÜM
30 Temmuz Perşembe Plato (Eski Belediye Garajı)                     BABAM VE OĞLUM
31 Temmuz Cuma Anıtpark                                                   DEVRİM ARABALARI
1 Ağustos Cumartesi Anıtpark                                                MİLYONER
2 Ağustos Pazar Anıtpark                                                      YALANCI YALANCI
Filmler saat 21:30´da başlayacak.