Yaz Spor Okulunu Ziyaret

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Yaz Spor Okulu Futbol branşı öğrencilerini 18 Temmuz stadyumunda antreman sırasında ziyaret etti.Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Bayraktar, Vahap Demirel, Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu ile birlikte Yaz Spor Okulu Futbol branşı öğrencilerini antreman yaptıkları 18 Temmuz stadyumunda ziyaret ettiler. Başkan Bayram bir süre öğrencilerin grup müsabakalarını izledi daha sonra da sohbet etti. Ziyaret sırasında futbol okulu öğrencilerine baklava ikram edildi. Yaz Spor Okulu´nun tüm branşlarında hedefe ulaştıklarını ifade eden Başkan Bayram, ziyaretle ilgili olarak şu görüşlere yer verdi: " Yaz Spor Okulumuzdaki çalışmalar çok sevindiricidir. Özellikle velilerin ilgisi bizi memnun ediyor.