Basketbolda Belediye Gücü

Düzce Belediyesi’nde Başkan ve Meclis üyelerinden kurulu Basketbol Takımı oluşturuldu.

Düzce Belediyesi´nde Başkan ve Meclis üyelerinden kurulu Basketbol Takımı oluşturuldu. Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın da kadroda olduğu takım ilk maçını Cedidiye Mahallesi gençlerine karşı 47-40 kazandı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Belediye Başkanlığı adına Basketbol takımı oluşturdu. Kadroda Başkan İsmail Bayram´ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, Belediye Meclis Üyelerinden Tolga Taşkın, Ayhan Cicu yer aldı. Takımın antrenörlüğünü ise Belediyespor Kulüp Basketbol antrenörü Tülin Met Karadağ yapıyor. Belediye Basketbol Takımı ilk maçında Cedidiye Mahallesi Gençleri ile yaptı. Fettah Bey sahasında yapılan ilk maçı Belediye Basketbol Takımı 47-40 kazandı. Belediye Başkanı İsmail Bayram, belediye olarak spora büyük önem verdiklerini belirtti ve ´ Spor yapmak isteyen herkese belediyenin kapıları açıktır. Belediyespor Kulübü bünyesindeki spor aktivitelerimizin yanı sıra zaman zaman bu tür etkinliklerle gençlerle bir arada olmak spor yapmak istiyoruz. Bu bir anlamda gençlerinizi spora teşvik etmektir´ dedi.