KSS ve Sorunları Görüşüldü

Kısa adı KSS olan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin sorunları görüşüldü

Kısa adı KSS olan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin sorunları görüşüldü. KSS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan´ın daveti üzerine KSS Galericiler Sitesi´nde bir toplantı yapıldı. KSS Başkanı Mehmet Bakan heyete sorunları ifade etti.KSS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan´ın çağrısı üzerine Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve KSS Yöneticileri sitenin Küçük Melen Mevkiinde bulunan yerinde biraraya geldiler. Basının da davetli olduğu toplantıda önce yemek yenildi ardından da ortak toplantıya geçildi. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan KSS hakkında kısa bir bilgi aktardıktan sonra sitenin tamamlanabilmesi için taleplerini dile getirdi. Bakan öncelikle sitedeki alt yapı eksikliklerinin tamamlanmasını istedi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram KSS´ye belediye olarak yapılması gerekenler konusunda katkı vereceklerini belirterek, ´ Karayolları 4´üncü Bölge Müdürlüğü´nün ekiplerinin incelemesi sırasında KSS´ye ilişkin taleplerimiz gündeme getirildi. Bu bölgede, D-100 bağlantısı nedeniyle trafik düzenlemesinin de dikkate alınarak giriş-çıkışların yapılması gerektiğini belirttik. Bunun projelerini de belediye olarak biz yapacağız. Bunun dışında site yöneticilerinin açık oto pazarı için talepleri var, bunu değerlendiriyoruz. Belediye olarak bu  bölgede üzerimize düşeni yapacağız´ dedi. Başkan Bayram, sitenin Küçük melen mevkiinde bulunması nedeniyle toplantıda dere ıslah çalışmaları konusunda da bilgi verdi. DERE ISLAHLARI konusunda ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Bayram bu konuda da şu bilgileri verdi: " Düzce sınırları içinde tüm derelerimizi kapsayan çalışmalarımız var. Melen üzerindeki ıslah programının yanı sıra Karaca deresi için yaklaşık 1 milyon lira fizibilite ile proje geliştirildi. Araç köprüsü ve yaya geçişlerine ilişkin düzenlemeler bu proje içinde yer alacak. Asarsuyu Deresi için de kapsamlı bir proje geliştirildi. Özellikle derenin doğu kısmında bir proje uygulanıyor. Buna ilişkin 2010 yılında daha kapsamlı bir çalışma yapılacak. Bir yandan belediyemiz ekipleri bir yandan DSİ bu proje içinde yer alıyor. DSİ ile ortak yürütülen projeler de bulunuyor."