Ramazan Sokağı

Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle, Ramazan etkinlikleri programı düzenlendi

Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle, Ramazan etkinlikleri programı düzenlendi. Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (DESOB) işbirliği ile düzenlenecek olan etkinliklerin tanıtımı için basın toplantısı düzenlendi.Düzce TSO salonunda yapılan toplantıya Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük , DESOB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kayıkçı katıldılar. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram etkinliklerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirterek, ´ Bunun için her gece ulusal ve yerel sanatçıların yer alacağı etkinlikler yapılacak´ dedi. Yapılan ortak açıklamada şu görüşlere yer verildi, " Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu içinde Kültür Bakanlığı, TRT ile ulusal ve yerel sanatçıların yer alacağı konserler dizisi olacak.İstanbul caddesi ve Anıtpark meydanındaki Ramazan sokağında 50-60´a yakın stantlarda firmaların ürün tanıtımları ve pazarlamaları yapılabilecek. Programa, Ahmet Özhan, Hüner Çoşkuner, Songül Karlı, Mine Koşan, Mustafa Keser gibi popüler sanatçılar davet edildi"