Gürcü Osman Camii Çevre Düzenlemesi

Düzce Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı´nda bulunan Gürcü Osman Camii için çevre düzenlemesi yapılıyor. Bunun için önce Belediye Fen İşleri ekipleri tarafından onarım çalışmaları başlatıldı.Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Düzce´nin tarihi camiilerinden olan Gürcü Osman Camii için Düzce Belediyesi Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından çevre düzenlemesi projesi hazırlandı. Buna göre camii alanı içinde toplam 85 metrekareden oluşan bölüme  şadırvan, gasilhane, bekçi ve çay odası ile tuvaletler yapılacak. Tuvaletlerin bir bölümü engellilere göre dizayn edilecek. Çevre Düzenlemesi için Düzce Belediyesi proje ve malzeme ile alt yapısı katkısında bulunacak. Yapım işini ise müteahhit firma üstlendi. Gürcü Osman Camii çevre düzenlemesi için Belediye Fen İşleri ekipleri tarafından onarım çalışmalarına başlandı.