Başkan Gümüşpınar Köyünü Ziyaret Etti

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Gümüşpınar Köyü´nü ziyaret ederek köy muhtarı Mahmut Kırandi´den köyün talepleri konusunda bilgi aldı. Başkan Bayram daha sonra köyü gezerek halkın sorunlarını dinledi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, mahalle ve köy ziyaretleri programı içinde gezilerini sürdürüyor. Başkan İsmail Bayram Gümüşpınar Köyü´nü de ziyaret ederek köy muhtarı Mahmut Kırandi´den köyde yapılan faaliyetler ve talepleri konusunda bilgi aldı. Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz´ın da bulunduğu görüşme sırasında özellikle alt yapı ve ulaşım sorunları ele alındı. Toplantı ve incelemelerin ardından Başkan Bayram köyü gezerek vatandaşlarla görüştü ve sohbet etti.