Temizlik Çalışmaları İçin Yerinde Tespit Yapıldı

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram beraberinde Temizlik İşleri Müdürü Sedat Polat ile birlikte şehir içi ve D-100 kenarı temizlik çalışmaları için yerinde tespit ve denetleme yaptılar. Başkan Bayram, şehrin genel temizliği için mahalle bazlı çalışma yapılacağını belirtti. Düzce Belediyesi tarafından şehrin genel temizliği için yeni uygulama başlatılacak. Belediye Başkanı İsmail Bayram, şehir içi temizliğinin mahalle bazında ele alınacağını belirtti. Temizlik İşleri Müdürü Sedat Polat ile birlikte D-100 kenarında ve şehir merkezinde incelemeler yapan Başkan Bayram bu konuda şu görüşlere yer verdi. " Belediyemizin asli görevi olarak temizlik çalışmalarını yapıyoruz, yeni ekiplerimiz ile de aralıksız olarak bu sürdürülecek. Vatandaşlardan da beklediğimiz kendi bulundukları sokaklarına sahip çıkmaları ve temizliğe özen göstermeleridir. Yeni bir uygulama ile bundan sonra temizliği mahalle bazında ele alacağız."