Hayvan Barınağında İnceleme

Düzce Belediye Başkanı Belediye Mezbahası alanında bulunan hayvan barınağında inceleme yaptı. Başkan Bayram, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, Veteriner Müdürü Dr. Murat Metek, Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Özer  ile birlikte hayvan barınağı koşullarını denetledi.Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram mevcut hayvan barınağı alanının geçici olduğunu belirterek,  yeni alan için araştırma yaptıklarını ifade etti.  Mevcut barınaktaki hayvan sayısının fazla olduğuna dikkat çeken Başkan Bayram bu konuda şu görüşlere yer verdi. " Belediye olarak başıboş haldeki hayvanları topluyoruz. Onlara gerekli tıbbi müdahaleler yapılarak barınağa alıyoruz. Ancak gün geçtikçe sayıları artıyor. Bunlara sahiplenme oranı da oldukça düşük. Bunun için, daha geniş bir alanda barınak yapmak istiyoruz. Bu koşulları değerlendiriyoruz"