Yuva Çocuklarından Başkana Teşekkür

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Yuvası´ndan bir grup çocuk Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Yuvası´ndan bir grup çocuk Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.

Düzce Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Çakır ve Kurum Müdürü Habip Aydın ile beraberinde Yuvadan bir grup çocuk, Belediye Başkanı İsmail Bayram´a nezaket ziyaretinde bulundular. Bayram´a yakın ilgisinden dolayı teşekkür eden çocuklar, Düzce Belediyesi´nin bulunduğu el yapımı tabloyu da armağan ettiler. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Çakır da ziyaret sırasında Başkan İsmail Bayram ile eşi Elka Bayram´dan gördükleri katkı nedeniyle teşekkür etti. Belediye Başkanı İsmail Bayram da ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.