Yaz Kültür Kursları İçin Sertifikalar Verildi

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez açılan Kültür Yaz Okulları düzenlenen eğlence ve sertifika töreni ile sona erdi.22 Haziran tarihinde başlayan Kültür Yaz Okullarına 400´e yakın öğrenci katıldı. 5 Ağustos tarihinde sona eren yaz okulunda Resim, Müzik, İngilizce, Drama ve Yaratıcı Düşünce Egzersizleri alanında dersler verildi. 6-14 yaş arası çocukların kabul edildiği yaz okulu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasında düzenlenen müzikli eğlence ile sona erdi. Öğrencilere sertifikalarını ise Belediye Başkanı İsmail BAYRAM verdi.  Başkanlık makamında düzenlenen sertifika töreninde yaz okuluna emeği geçen öğretmenlere de teşekkür belgesi verildi. Öğrencilerin kendisine yazdığı mektupları da okuyan Başkan İsmail Bayram öğrencilerden gelen talepleri değerlendireceklerini ifade etti.