İlçe Belediye Başkanlarını Ziyaret

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret programı çerçevesinde ilk etapta Çilimli, Cumayeri ve Gümüşova Belediye Başkanlarını makamında ziyaret etti.Görüşmelerde il genel sorunları da ele alındı. Başkan İsmail Bayram, ilçe Belediye Başkanları ziyaret programlarının periyodik olarak sürdürüleceğini açıkladı.Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret programına üç ilçe ile başladı. Düzce İline bağlı tüm ilçe Belediye Başkanlarını ziyaret edeceğini belirten Başkan İsmail Bayram önce Çilimli Belediyesine gitti. Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz´la makamında görüşen İsmail Bayram, nezaket ziyaretinin ardından İlin genel sorunlarını da ele aldılar. İlçe belediyelerinin ortak sorunları bulunduğuna değinen İsmail Bayram, ziyaret amacı olarak şu görüşlere yer verdi: " Tüm ilçe belediyelerimiz ilin belediyeleridir. Dolayısı statü olarak da belediye hizmetleri olarak da ortak hareket ettiğimiz konular vardır. Her başkan kuşkusuz siyasi olarak partisine bağlıdır ama belediye hizmetlerinde esas olan bölge halkına hizmet etmektir. Bunu da dikkate alarak, hangi partiden olursa olsun, amaç belediye başkanlarını ziyaret etmektir. İl belediyeleri içinde koordine edilmesi gereken konular olduğu gibi, yardımlaşma, dayanışma içinde olmamız gereken konular da vardır. Bunun için il belediyesi konumumuzla Düzce Belediyesi olarak ilçe Belediye Başkanlarımızı periyodik olarak ziyaret etmek istiyoruz" Başkan İsmail Bayram, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz´un ardından Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş ve son olarak da Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu´nu makamında ziyaret etti.