HABERLER
01-01-2010 23:59

Başkan Kültür Müdürlüğü İle Biraraya Geldi

Başkan Kültür Müdürlüğü İle Biraraya Geldi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile biraraya gelerek gerçekleştirilen yaz etkinliklerinin genel bir değerlendirmesini yaptı.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile biraraya gelerek gerçekleştirilen yaz etkinliklerinin genel bir değerlendirmesini yaptı. Yemekli toplantıda Başkan Bayram, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelini etkinliklerdeki çalışmalarından ötürü kutladı.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli ile Berceste tesislerinde yemekli toplantıda biraraya geldi. Müdürlük personelinin tamamının katıldığı toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu yaz etkinlikleri çerçevesinde değerlendirme yaptılar. Sosyal ve kültürel çalışmalarda yoğun bir dönemin geride kaldığını belirten Başkan Bayram, ´ Düzce´de ilk kez açık hava sinema günleri düzenlendi. Vatandaşların sinema günlerine ilgisi bu etkinliğin amacına ulaştığını göstermektedir. Vatandaşlarımızın doğrudan ilgisini çekebilecek ve katılım gösterebileceği etkinlikleri daha da artırmak hedefimiz olmalıdır´ dedi. Bayram, daha sonra da müdürlük personelini kutladı.