Başkan Muhtarlarla Aylık Toplantısını Yaptı

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce Merkez Mahalle Muhtarlarıyla Yimpaş Salonu´nda yemekli toplantı ile biraraya geldi. Her ay düzenli olarak yapılan ´Muhtarlar Toplantısında´ mahalle sorunlarının yanı sıra Düzce genel sorunları da ele alındı.Belediye Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak yapılan merkez mahalle muhtarları toplantısı bu ay Yimpaş salonunda yapıldı. Yemekli toplantıda biraraya gelen Belediye Başkanı İsmail Bayram ve 48 merkez mahalle muhtarı mahalle sorunlarının yanı sıra Düzce genel sorunlarına da değindiler. 4,5 aydır yoğun iş temposu içinde olduklarını işaret ederek konuşmasına başlayan Başkan Bayram,  merkez mahallelerdeki sorunları da öncelikle olarak çözüme kavuşturduklarını ifade etti. Belediye Başkanı İsmail Bayram muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi " Daha önceki toplantılarımızda siz muhtarlarımızdan sorunları ve önerileri kayıt altına aldık. Sorunlarınızı belediyemizde ilgili birimlere aktardık. Ağırlıklı olarak alt yapıya ilişkin sorunlar belirlendi. Bunları öncelik ve aciliyet durumuna göre iş programı içine alıyoruz. Kuşkusuz tümünün 4,5 ay gibi kısa süre içinde tamamlanması mümkün değil. Ben bu konuda sabır göstermenizi istiyorum. Sonuçta bizim ve sizlerin yapmak istediği bu şehre hizmet gelmesidir. Sorunların çözümlenmesidir. Hepinizin gayretli olduğunu biliyorum, bu konuda teşekkür ediyorum. Ancak herkes bilmeli ki sorunların tamamı süresi içinde çözümlenecektir"