Özel Kalem Müdürü Herem in Annesi Vefat Etti

Düzce Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Herem´in annesi Hamide Herem yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti.Azmimilli mahallesinden Selahattin Herem´in eşi, Osman, Mustafa, Ayşe, Fatma, Rahime ve Hamide Herem´in anneleri Hamide Herem hayata gözlerini yumdu. Düzce Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Herem´in annesi Hamide Herem´in cenazesi Cedidiye camiinde kılınan namazdan sonra şehir mezarlığına defnedildi. Hamide Herem´in cenaze namazına, Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye birim müdürleri ve personeli ile yakınları, sevenleri katıldılar.