Asfalt Yamaları Hızlandırıldı

Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezinde asfalt yamalama çalışmalarına hız verildi. Ramazan ayı sonuna kadar şehir merkezindeki özellikle ana caddelerde yamalama çalışmalarının tamamlanması hedefleniyor.Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezindeki ana caddelerde ve sokaklarda daha önce belirlenen program dahilinde asfalt yamalamaları hızlandırıldı. Fen İşleri ekipleri tarafından yamalamaya ilişkin kesik yapılan yerler asfalt ile dolduruluyor. Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, Ramazan ayı süresi içinde yamalama gerektiren tüm yollarda asfaltlamanın tamamlanacağını belirtti. Uzunmustafa mahallesi ile Aziziye mahallesinde çalışmaları bu hafta bitireceklerini belirten Bayram Bayraktar bu konuda şu görüşlere yer verdi: " Ekiplerimiz tarafından bozuk yollarda tespitler yapıldı ve bunlar için yamalama programı oluşturuldu. Önce işlem yapılacak yollarda kesikler açıldı. Daha sonra da bu bölümlere asfalt döküyoruz. Amacımız şehir merkezinde bulunan tüm yollarımızda asfalt bozukluklarını gidermektir."