Atatürk Bulvarında Alt Yapı Çalışması Tamamlanacak

Atatürk Bulvarında alt yapının tamamlanmasına yönelik çalışmalar yapılacak.

Atatürk Bulvarında alt yapının tamamlanmasına yönelik çalışmalar yapılacak. Bunun için Atatürk Bulvarı 22 Ağustos Cumartesi ve 23 Ağustos Pazar günleri olmak üzere iki gün kısmi olarak trafik ulaşımına kapatılacak.
Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan binaların doğalgaz alt yapı ve servis bağlantıları, su ve elektrik alt yapıları için Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, DERGAZ ve SEDAŞ tarafından çalışma başlatılacak. Kısa adı AYKOME olan Alt Yapı Koordinasyon Merkezi tarafından alınan karar gereğince, Atatürk Bulvarı´nda bulunan binaların başta doğalgaz alt yapı ve servis bağlantıları olmak üzere, su ve elektrik bağlantıları için alt yapı kazı çalışmaları yapılacak. Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, söz konusu alt yapı işlemleri için Eylül 2008 tarihinden bu yana talepler olduğunu vurgulayarak," Yaptığımız işlem söz konusu bulvar üzerinde daha önce başlamış olan alt yapı çalışmalarının eksikliklerinin giderilmesidir. Bulvarın her iki yakasında binaların doğalgaz alt yapıları ile servis bağlantılarının yapılması gerekiyor. Bu konuda daha önceden belediyeye yapılan müracaatlar bulunmaktadır. Ayrıca yine alt yapıya ilişkin su ve elektrik çalışmaları yapılacak. AYKOME olarak alt yapı ortak çalışma etkinliği yapılacak. Eş zamanlı olarak aynı anda birçok alt yapı  hizmeti yapılmış olacak´ dedi. Alt yapı çalışmaları nedeniyle Atatürk Bulvarı 22 Ağustos Cumartesi ile 23 Ağustos Pazar günleri kısmı olarak trafiğe kapatılacak. Bulvar Cumartesi günü Cedidiye kavşağından SEDAŞ çevre yolu başlangıcına kadar, Pazar günü ise, SEDAŞ bölümünden Çoban kavşağına kadar trafiğe kapalı tutulacak.