Ramazan Ayı Ve İftar Çadırı

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Belediye Meclis Üyeleri Ramazan ayının ilk iftarında Düzce Belediyesi tarafından açılan iftar çadırında oruç açan vatandaşlarla bir arada oldular. Başkan İsmail Bayram, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, iftar çadırının Ramazan ayı boyunca hizmette olacağını belirtti.Ramazan ayının ilk iftarında Düzce Belediyesi tarafından açılan iftar çadırından yararlananların sayısı bin´i aştı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Belediye Meclis üyeleri Ramazan´ın ilk iftarında iftar çadırında oruç açanlarla bir arada oldular. Başkan İsmail Bayram, iftar öncesinde yaptığı kısa konuşmada, iftar çadırının Ramazan ayı boyunca hizmette olacağını belirterek şu görüşlere yer verdi. " Belediye iftar çadırını 600 kişilik hazırladık, ancak yetmediği ortaya çıktı. Şu anda çadırımızdan yararlananların sayısı 1000´e ulaştı. Bu yüzden daha fazla insanımızın oruç açabilmesi için ek tedbirler düşüneceğiz. Herkesin, Ramazan ayının maddi, manevi tüm nimetlerinden yararlanmasını diliyorum. 1 Eylül tarihinden itibaren de Ramazan etkinlikleri ile de sizlerle birlikte olacağız. Ramazan´ın tüm İslam alemine, insanlığa hayırlı olmasını diliyorum"