Belediye Başkanlarına Ziyaret Sürüyor

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, il sınırları içindeki ilçe belediye başkanlarını ziyaret programını sürdürüyor. Başkan Bayram bu program çerçevesinde Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ile Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz´ı makamında ziyaret etti.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, bir süre önce başlattığı ilçe Belediye Başkanları ziyaretini sürdürdü. Başkan Bayram, Cumayeri, Çilimli ve Gümoşova Belediye Başkanlarının ardından bu kez de Beyköy ve Kaynaşlı Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Başkan Bayram önce Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç´ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. İl Belediye Başkanı olarak, ilin genel sorunlarını görüşmek ve belediyeler arası dayanışmayı sağlamayı amaçladıklarını belirten İsmail Bayram ziyaret sırasında şu görüşlere yer verdi " Bu bir hem nezaket ziyaretidir hem de daha önce aldığımız karar gereğince il belediyeleri arasında birlik ve dayanışmayı geliştirmek amaçlıdır. Tüm bunlar bölge halkına daha hizmet edebilmenin gayretidir´ Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç da yaptığı konuşmada, belediyelerin il sınırları içinde ortak hizmetleri bulunduğunu bunun için de dayanışmanın gerekliliğinden söz etti. Başkan Bayram daha sonra da Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz´ı makamında ziyaret etti. Düzce Belediye Başkanı İsmail burada yaptığı konuşmada da diğer belediye başkanlarına ziyaretlerin de yapılacağını ifade etti. Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz da bu tür ziyaretlerin sürdürülmesi gerektiğini, ilçe belediye başkanları arasında da yapılacağını belirtti.