HABERLER
01-01-2010 23:59

Ramazan Şenliği İçin Esnafa Çağrı Yapıldı

Ramazan Şenliği İçin Esnafa Çağrı Yapıldı

Düzce Belediyesi, TSO ve DESOB işbirliği ile organize edilen Ramazan Şenliği programına yönelik olarak basın toplantısı yapıldı.

Düzce Belediyesi, TSO ve DESOB işbirliği ile organize edilen Ramazan Şenliği programına yönelik olarak basın toplantısı yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, ´Ramazan Sokağı Etkinlik´ programının tamamlandığını belirti. Vahap Demirel, etkinlik alanı içinde açılacak olan stantların kiralanması çalışmalarının da sürdüğünü ifade etti.

Düzce Belediyesi, TSO ve DESOB tarafından organize edilen Ramazan Sokağı Etkinlikleri programının tanıtımı için Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, DESOB adına Başkan Vekili Metin Çevik, TSO adına Başkan Vekili Bahri Bakan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu katıldı. Etkinlik programının tamamlandığını belirten Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, gelişmelerle ilgili şu bilgileri verdi, " Üç kurum olarak organize ettiğimiz Ramazan Sokağı Etkinliklerimizin programını tamamladık. 1 Eylül tarihinde başlayacak olan etkinlik programında yer alacak olan sanatçılarımızın ve diğer etkinliklerin günleri belirlendi. Bu arada alan içerisinde 90 stant belirledik. Alışveriş ve tanıtım reyonu amaçlı stantların kiralanması işlemi de başladı. Dileyen esnaflarımız stantlarımızı kiralayabilir´. DESOB Başkan Vekili Metin Çevik de toplantıda yaptığı konuşmada stantların satış, tanıtım amaçlı olduğunu işaret etti ve ´ Etkinliklerin yapılacağı Anıtpark alanında kurulan stantlardın kiralanmasında önceliği Düzce´den esnaflara vermektir. Bunun için çağrı ve ilan yapıldı. Düzce´deki esnafımızın Ramazan Sokağa etkinlik stantları için girişimde bulunmasını bekliyoruz´ dedi. TSO Başkan Vekili Bahri Bakan da, 1 Eylül tarihinde başlayacak ve 21 Eylül tarihine kadar devam edecek olan Ramazan Etkinliklerinin halkın ilgisini çekeceğini umduklarını belirterek ´ Hem eğlence ve etkinlik hem de ticari açıdan etkinlik alanına büyük ilgi olacağını tahmin ediyoruz. Çağrı yaptığımız sanayicilerimiz de stantları kiraladılar. Firmalarımızın standa ilgi göstermesi sevindiricidir´ dedi. Düzce´de bu Ramazan, Belediye Meydanındaki iftar çadırı ve Anıtpark Meydanında geç saatlere kadar sürecek kültür ve sanat etkinlikleri ile bir başka yaşanacak. Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve DESOB işbirliği ile hazırlanan Ramazan Sokağı Etkinlikleri 1 Eylül 2009 Salı akşamı başlayacak. Ahmet ÖZHAN, Hüner COŞKUNER, Dursun Ali ERZİNCANLI ve Mustafa KESER gibi birçok ünlünün renk katacağı gecelerde Düzceli esnaf da kurulacak stantlarda satış yapma imkânı bulacak. 21 Eylül Pazartesi akşamı (Bayramın 2. Günü) sona erecek etkinlikler vasıtası ile Düzce renkli görüntülere sahne olacak.