Belediye Müzisyenleri İftar Programını Renklendirdi

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından personeli için düzenlenen iftar programını Düzce Belediyesi Müzisyenler Grubu da renklendirdi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Mehteran ve Bando takımında yer alan ekipten kurulu müzisyenler grubu iftar öncesi ve sonrası fasılları ile programı zenginleştirdi.

Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı büyük ilgi gördü. Film platosu alanındaki program , Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Mehteran ve Bando takımındaki ekipten kurulu müzisyen grubunun sanat müziği eserlerini seslendirmeleri ile başladı. Program iftar sonrasında da devam etti. Coşkulu geceye iftara katılanlarda şarkılarla eşlik ettiler.