HABERLER
01-01-2010 23:59

Başkan Personeli İle İftarda Biraraya Geldi

Başkan Personeli İle İftarda Biraraya Geldi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ile belediyede çalışan tüm memur ve işçiler, Başkanlık tarafından düzenlenen iftar programı ile bir araya geldiler.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ile belediyede çalışan tüm memur ve işçiler, Başkanlık tarafından düzenlenen iftar programı ile bir araya geldiler. Belediyenin film platosu alanındaki programda belediye çalışanları aileleri ile birlikte iftar açtılar.

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından, film platosu alanında özel olarak hazırlanan alanda tüm belediye çalışanları ve aileleri için iftar programı gerçekleştirildi. Acaroğlu firması tarafından özel olarak hazırlanan alandaki iftara, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile tüm belediye personeli katıldı. Gece, iftar öncesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı müzisyenler grubunun fasıl programı ile başladı. Yaklaşık 1000 kişinin iftar açtığı ortamda iftar sonrasında önce personelden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, daha sonra da Belediye Başkanı İsmail Bayram birer konuşma yaptılar.