Ahmet Özhan a Gecenin Anısına Hediye Verildi

Ramazan Sokağı Etkinlikleri kapsamında Düzce´de sahneye çıkan ünlü sanatçı Ahmet Özhan´ı Düzce protokolü de izledi. Anıtpark´daki konseri protokolün yanı sıra vatandaşlar da büyük bir ilgi ile izledi.

1 Eylül tarihinde başlayan ve Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Ramazan Sokağı Etkinliklerinde konser dizileri devam ediyor. Etkinliğin beşinci gecesinde ünlü sanatçı Ahmet Özhan sahne aldı. Tasavvuf müziği ağırlıklı konser veren Ahmet Özhan´ı izleyenler arasında Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, çevre ilçe Belediye Başkanları, Düzce Belediye Meclis Üyeleri, Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri yer aldı.  Anıtpark´daki konseri ilgi ile izleyen vatandaşlar da zaman zaman Özhan´ın şarkılarına eşlik ettiler.