Ahmet Özhan İftar Çadırında

Ramazan Sokağı etkinlikleri kapsamında Düzce´ye gelen ünlü sanatçı Ahmet Özhan sahneye çıkmadan önce Belediyenin Ramazan Çadırını ziyaret etti ve iftar açanları selamladı.

Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği işbirliği ile  düzenlenen Ramazan Sokağı Etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Ahmet Özhan Düzce´ye geldi. Ahmet Özhan, sahne almadan önce Düzce Belediyesi´nin iftar çadırını Belediye Başkanı İsmail Bayram ile birlikte ziyaret etti ve iftar açanları selamladı. Özhan, konuşması sırasında vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.