Kapalı Spor Salonu Yenileniyor

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce 18 Temmuz Spor salonu ve Düzce Belediyesi 18 Temmuz stadyumunda yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram "Düzce 18 Temmuz spor salonunda tadilat çalışmalarını başlattık.  Skorbord´un bulunduğu duvarı açtık. Bu bölüm genişletilerek yedek kulübelerini hakem heyetinin görev yapacağı bölümü ve basın mensuplarının oturacağı kısmı  buraya yapacağız.  Hakem ve basın mensuplarının yerlerini tadilat yaptığımız bölüme almamız sonrasında tribünde genişleme olacak. Bu senelerdir arzulanan bir durumdu. Çalışmayı başlattık ve bir hafta içinde bitireceğiz. Ayrıca Düzce Belediyesi  18 Temmuz  stadındaki yedek kulübelerini yer altına indireceğiz. Kapalı tribündeki koltuklarını yenileyeceğiz. Açık tribünün yerine portatif 2600 kişilik bir tribün yapacağız. Bakanlığa projemizi sunduk. Bakanlıkta gelecek cevaba göre açık tribün yıkımı başlayacak. Böylece syircilerimizde açık tribünden Düzce Sporun maçlarını takip edebilecek." Açıklamasını yaptı.