Düzce Belediyesi Kadınlara Sahip Çıktı

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Kadın Sığınma evi´ni açtıklarını ifade ederek, "Kadınlarımızı sahipsiz bırakmayacağız" dedi.

Geçtiğimiz yıl 29 Ekim 2008 tarihinde maddi imkansızlıklar nedeniyle kapatılan kadın sığınma evinde yapılan tadilatların bitirildiğini ifade eden Bayram, "İhtiyacı olan kadınlarımız kadın sığınma evi için çekinmeden Belediyemize gelebilir ve müracaat edebilirler. 14 kişi kapasiteli  olan sığınma  evimizde,  korunmaya  ve aile içi şiddete maruz kalan kadınlarımız barınabilecektir.  Hatta ailesiyle sorun yaşayan kızlarımız da kadın sığınma evine istedikleri zaman gelebilirler."  Açıklamasını yaptı.