Yönetici Asistanlığı Kursu Açılıyor

Düzce Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü istihdam eğitimi projesi kapsamında "Yönetici Asistanlığı ve Sekreterlik Kursu" açmaya hazırlanıyor.

18 yaş üstü sosyal güvencesi olmayan gençlerin kabul edileceği kursta;

Bireylerarası İletişim
Büro Yönetimi
İş İdaresi
Güzel Konuşma ve Diksiyon
Bilgisayar Operatörlüğü
Yazışma Teknikleri
Dosyalama ve Arşivleme Teknikleri konularında bilgiler verilecektir.  Kurs sonunda sertifika almaya hak kazanan bireylerin; kamu ve özel sektörde yönetici asistanı ve sekreter olarak çalışma imkânı bulmaları planlanmaktadır. Kursa katılmak isteyenlerin 14 Eylül 30 Eylül 2009 tarihleri arasında Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne nüfus kâğıdı ile şahsen başvurmaları gerekmektedir.