HABERLER
01-01-2010 23:59

Hayırseverlerle İftar

Hayırseverlerle İftar

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Ramazan ayı süresince, Belediye iftar çadırındaki yemekleri karşılayan ve gıda yardımında bulunan hayırseverlerle bir arada iftar açtı.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Ramazan ayı süresince, Belediye iftar çadırındaki yemekleri karşılayan ve gıda yardımında bulunan hayırseverlerle bir arada iftar açtı. Başkan Bayram, katkılarından ötürü hayırseverlere teşekkür belgesi takdim etti.

Düzce Belediyesi iftar çadırı bu kez, iftar yemeklerini karşılayan hayırseverleri ağırladı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın daveti üzerine, Ramazan ayı süresince Belediye iftar çadırında yemekleri karşılayan, aynı zamanda belediyenin organize ettiği ve üç bin aileye dağıtılan gıda paketlerine katkıda bulunan ve giyim yardımında bulunan 36 hayırsever kişi ve kuruluş temsilcileri biraraya gelerek iftar açıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, belediyenin Ramazan yardımlarını hayırseverlerle birlikte gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bayram, hayırseverlere teşekkürlerini belirtti ve şu görüşlere yer verdi "  Ramazan ayı bereket ayıdır. Hayırseverlerin kişilerin yardıma muhtaç, yoksul kişilerle en kolay buluşabildiği ve hayırların yapıldığı bir aydır. Belediye olarak da bu zincirin bir parçası olduk. Ramazan ayı süresince her akşam bir hayırsever kişi veya kuruluş iftar yemeklerinin bedelini karşıladı. Ayrıca, belediyenin organize ettiği ve üç bin aileye dağıtılan gıda paketlerine katkıda bulundu. Yine muhtaç kişilere ulaştırılmak üzere giysi yardımında bulundular. Bundan dolayı tüm hayırsever kişilere ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ederiz." Başkan daha sonra da hayırsever kişi ve kuruluş temsilcilerine teşekkür belgesini takdim etti. Ramazan ayı süresince iftar yemeği veren gıda ve elbise yardımında bulunan kişi ve kuruluşlar şu şekilde: İsa Şengüloğlu, (Şen Kardeşler), Şakir Furuncu (Hacı Şakir İnşaat), Ahmet Durdu (Hyundai Özenler Otomotiv), Hüdaver Kuru, Erdoğan Çebi ( Çesan Madencilik) , Muhittin Şerifoğlu (Şerifoğlu Parke) Feti Görür (Görür Çek-Yat), Ebru Uzun ( Eczacı), Ömer Atbinici (SMS Gıda) , Mustafa Aycan (Oltan Fındık) , Ömer Hulki Ocak (Nobel Farma) , Fevzi Demirci ( Erçak Temizlik) , Enver Serdaroğlu ( SİS Tarım ), Adnan Noyan (İmteks) , Cihat Çelik , Aydın Civelek (Kartal Yol Yapım) , Murat Arslaner (Film Yapımcı) , Orhan Er (Teknorot Fab) , Hamdi Gaydanoğlu (Kahkecizade), Sarsılmaz Silah Sanayii, Kemal Demir ( Düzce Eczacılar Odası), Feyyaz Tütüncüoğlu, (Tütüncüoğlu Petrol),Yalçın Bekar (Genç Çatı), Ramazan Korkmaz (Hakan Unlu Mamülleri), Mehmet Danışmaz ( Danışmaz Ticaret), Recep Pak ( Pak Otel), Bedri Sütlü (Stüdyo Bedri), Koç Beton, İlhan Celiloğlu (Celiloğlu Gıda), Mutlu Kayam (Real Tekstil), Durmuş Sağlık (Merkoteks), Semih Uysal ( Lale Hazır Giyim), Kenan Kibar ( Temsan), İbrahim Çelik ( Ensar Gıda), Akça Madencilik, Faruk Kavakoğlu,